Blog

Najbolje iPhone aplikacije za dodavanje teksta fotografijama 2021. godine

Svi živimo u digitalnom svijetu, a klikanje slika i njihovo dijeljenje na društvenim mrežama postalo je poput naše druge naravi. Volim klikati slike vrijedne Instagrama i objavljivati ​​ih, ali često želim da imaju vlastitu osobnost. Da bih svojim fotografijama dodao tu individualnost, slikama dodajem tekst i naslove. Ali postaje izazovno koristiti vrhunske aplikacije za uređivanje fotografija za dodavanje teksta mojim slikama. Srećom nabasao sam na neke od najboljih iPhone aplikacija za dodavanje teksta na fotografije.

1. Canva

Ovo je daleko moja omiljena aplikacija za izradu tipografskih slika. Canva nudi mnoštvo mogućnosti predložaka, a možete ih prilagoditi prema svojim željama.

Ali ono što mi se najviše sviđa kod ove aplikacije je svestranost aplikacije za stvaranje svega i svačega. Ne ograničavajte se samo dodavanjem opisa na svoje fotografije; stvorite svoje tipografske slike s prekrasnim izgledima i predlošcima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Tiporama

Typorama 'automatizirano' pretvara fotografije i tekstove u prekrasne dizajne. Neće vam trebati nikakve vještine dizajniranja na stručnoj razini za stvaranje prekrasnih slika s tekstom preko njih.

Ova aplikacija nema postavljene predloške; nasumično generira stilove koji bi izgledali dobro. Puno je manje vremena od profesionalnog i vrhunskog softvera i aplikacija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Zamjena riječi

Aplikacija Word Swag pretvara vaše fotografije u prekrasne tekstualne postove. Napravite impresivne objave na Facebooku i Instagramu ili citirajte pomoću ove aplikacije.

Ne samo da sadrži predloške za vaše postove i priče na društvenim mrežama, već ima i predloške za stvaranje natpisa na blogovima i ostalih infografika. Svakako ih isprobajte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Preko Uredi i dodaj tekst fotografijama

Over je također jedna od mojih omiljenih aplikacija za dodavanje teksta preko fotografija. Ima više od 10 000 prekrasnih predložaka, grafika i fontova kako bi vaši postovi istakli.

Sve o čemu sada morate razmisliti je tekst koji biste željeli povezati s određenom slikom. Neka vam ova aplikacija predloži nevjerojatne dizajne koji bi odgovarali vašoj fotografiji i tekstu. Najbolja stvar u vezi s ovom aplikacijom je što puno manje vremena oduzima većini aplikacija u ovoj kategoriji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Uređivač fotografija

Odaberite između širokog spektra fontova koji se dopunjuju s vašom fotografijom i od nje napravite moćnu tipografsku sliku.

Promijenite veličinu, zakrenite i prilagodite tekst na fotografiji prema vašem izboru. Aplikacija vam također omogućuje stvaranje sjena za tekst koji daju određenu dubinu običnom tekstu i slici.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Hype-Type

Je li dodavanje hirova stvarima, vaša druga priroda? Samo obične stvari nisu vaša stvar, onda je moj prijatelj ovo aplikacija za vas. Animirajte svoj tekst i kreirajte ove cool tekstualne animacije.

Samo jedan savjet - nemojte koristiti ovu aplikaciju kada želite da se vaša publika usredotoči na tu prekrasnu sliku koju želite objaviti. Koristite ga samo kada imate pomiješanu pozadinu i želite da se korisnici usredotoče na tekst, a ne na pozadinu. Neka vaše riječi polude (sasvim doslovno) s ovom aplikacijom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Phonto

Aplikacija Phonto praktična je za dodavanje fontova na vaše fotografije. Na raspolaganju vam je širok izbor fontova, a u ovoj aplikaciji možete i preuzeti fontove za brzi pristup.

Bilo bi to poput igrališta za sve one ljude koji se snalaze u riječima. Budite neobični i jedinstveni sa svojim fontovima i dajte svojim riječima osjećaj individualnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Tipičan

Tipična aplikacija namijenjena je svima onima koji traže profesionalnu aplikaciju za izgradnju brenda. Omogućuje vam unos teksta na fotografije s vrlo profesionalnim dodirom.

Dakle, ako tražite aplikaciju s profesionalnim značajkama i detaljima, trebali biste razmisliti o kupnji ove aplikacije. Osim dodavanja teksta na slike, možete stvoriti i mame te hrpu drugih vizualnih elemenata.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

9. Stvaratelj citata - Izrađivač citata

Evo jednostavnog, a kreativnog načina da svoje misli i ideje podijelite sa svijetom. Možete odabrati pozadinske slike iz aplikacije ili iz galerije fotografija i dodati prekrasan tekst za dijeljenje na društvenim mrežama. Na sliku također možete dodati vodene žigove, logotipe i QR kodove.

Ima intuitivno korisničko sučelje koje je jednostavno za upotrebu. Nadalje, može se pohvaliti opsežnom bibliotekom citata s lijepim riječima o životu, ljubavi, kreativnosti i nadahnuću. Možete odabrati između više od 100 fontova i mnoštvo opcija prilagodbe kako biste svoje kreacije istaknuli u mnoštvu.

Cijena: Besplatno (3,99 USD za profesionalce)

preuzimanje datoteka

10. Gotovo: Izrađivač grafičkog dizajna

Ovo je jedinstvena aplikacija za prilagodljive predloške za fotografije i videozapise. Pomaže vam u dizajniranju lijepih slika s tekstom koji se ističu kao dojmljiv sadržaj. Možete dodati i druga grafička poboljšanja kako biste sadržaj izdvojili.

Savršeno je za svakoga tko želi izgraditi svoj brand, stvoriti jedinstvenu estetiku ili razviti svoje društvene medije. Sigurno će vas nadahnuti predlošci i fontovi dostupni u opsežnoj knjižnici.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Ove će aplikacije zasigurno uštedjeti puno vašeg vremena i energije, sve vrijeme praveći bombu za vas. Isprobajte ove aplikacije i podijelite svoje iskustvo sa mnom.

Možda biste voljeli i pročitati:

  • iPhone Panorama Apps za snimanje panoramskih fotografija i videozapisa od 360 stupnjeva
  • Najbolje iPhone aplikacije za filtriranje fotografija

Javite mi svoje stavove u komentarima ispod.

Copyright calisportfest.com 2023