Blog

Najbolje engleske gramatičke aplikacije za iPhone i iPad 2021. godine

Pripadam školi mišljenja koja vjeruje u izgradnju snažnih temelja prije no što sanjam o stvaranju dvorca u zraku. Moramo znati osnovnu gramatiku da bismo mogli pravilno govoriti i pisati. Srećom, učenje gramatike nikada prije nije bilo jednostavnije! Zavirite u najbolje aplikacije za iPhone i iPad da biste malo lakše naučili gramatiku engleskog jezika. Tražite li aplikaciju za gramatiku engleskog za svoje dijete? Pa, također smo odabrali aplikacije koje vaše dijete na zabavan način mogu naučiti osnovnoj gramatici. Knockdown pitanja, crack kvizovi i igrajući dok poboljšavate svoje vještine.

1. LearnEnglish Grammar

"LearnEnglish" nudi praktičniji način učenja gramatike engleskog jezika. Aplikacija je namijenjena učenicima svih razina. Bez obzira jeste li početnik, osnovnjak, srednjoškolac ili naprednjak, ova će vam aplikacija biti vrlo korisna.

Svaka razina ima više od 600 gramatičkih aktivnosti, podijeljenih u oko 25 gramatičkih tema poput Jednostavna prošlost, Prošlost kontinuirana, Oznake pitanja, Prijedlozi, Uslovni uvjeti i Budućnost, savršeni da vam pomognu u sustavnom poticanju vašeg engleskog jezika. Gramatička pitanja sadrže čak 10 vrsta aktivnosti poput popunjavanja praznih mjesta, višestrukih izbora i podudaranja.

Dobivate tisuće uredno izrađenih pitanja za rješavanje. Štoviše, LearnEnglish dolazi na više jezika poput engleskog, francuskog, japanskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog i tradicionalnog kineskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Johnny Grammar Word Challenge

Sudjelujte u kvizu kako biste testirali svoj uobičajeni rječnik, pravopis i gramatiku. Sastoji se od tri kategorije - riječi, gramatika, pravopis. Ne brinite; ima tri razine poteškoća - laku, srednju i tešku. Stoga možete započeti s laganim i prijeći na sljedeći čim bolje stegnete.

Aplikacija sadrži deset tema, uključujući hranu i restorane, putovanja, idiome i hobije. Možete zaraditi značke kako napredujete, a također možete dijeliti svoj rezultat. Još je bolje što vam omogućuje da se suprotstavite ostalim korisnicima na globalnoj ploči s najboljim rezultatima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. 1800 engleskih gramatičkih pitanja

Smatram da je ova aplikacija prilično dobra za pomoć u poboljšanju vašeg osnovnog gramatičkog znanja. Postoji čak 1800 testova pomoću kojih možete saznati gdje se nalazite. Svaki test sastoji se od 10 slučajnih pitanja za testiranje vaše sposobnosti i napretka.

S izvanmrežnim načinom učenja je i dalje u tijeku čak i kada na vašem uređaju nema Interneta. I na kraju, ova aplikacija za učenje engleskog za iOS podržava samo dva jezika poput engleskog i vijetnamskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Engleski s Lingualeom

Lingualeo ima strukturiranije iskustvo učenja. Sadrži 100 rječnika sa slikama, prijepisima i zvukom koji će vam pomoći da poboljšate rječnik. Postoji 300 TED predavanja s interaktivnim titlovima.

Možete istražiti 250 000 tekstova, članaka i ulomaka iz knjiga. Postoji 25 tečajeva gramatike engleskog jezika s jednostavnim primjerima koji će vam pomoći ukloniti sumnje.

Osim toga, Lingualeo je kompatibilan s više jezika kao što su engleski, portugalski, ruski, španjolski, turski

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Grammaropolis

Grammaropolis je udario u bullseye kombinirajući vizualne elemente u nastavi. Aplikacija je uglavnom usmjerena na djecu i to je jasno vidljivo zbog jarkih boja i likova iz crtića.

Aplikacija je učinila prekrasan posao da na jednostavan i jednostavan način nauči gramatiku. Klincu ni u jednom trenutku nije dosadno. Povrh toga, postoje različiti kvizovi i ocjene za razumijevanje pogrešaka i njihovo ispravljanje. Aplikacija je besplatna s ograničenim značajkama, ali možete izvršiti kupnju putem aplikacije da biste otključali druge značajke.

Cijena: Besplatno uz neobaveznu kupnju u aplikaciji

preuzimanje datoteka

6. Vježbajte englesku gramatiku

Ponašajući se s više od 1000 pitanja i preko 750 kartica, "Vježbajte englesku gramatiku" u potpunosti ste ih obuhvatili. Učit ćete tijekom igranja igara temeljenih na gramatičkim poglavljima. S više od 100 pametno izrađenih igara u ponudi imat ćete vrijeme na terenu.

Da biste osigurali da možete saznati zašto ste pogriješili, nudi detaljne povratne informacije o vašim odgovorima. Osim toga, postoji i izvanmrežni način rada koji vam omogućuje učenje bez ikakvog štucanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Gramatika gore

"Grammar Up" jedna je od najcjenjenijih aplikacija za učenje engleskog za iOS. Pruža sustav kviza s više izbora koji sadrži više od 1800 pitanja u 20 gramatičkih kategorija.

Može vam biti od velike pomoći u poboljšanju vaše gramatike, odabira riječi i rječnika.

Aplikacija nudi prilagođenu postavku timera kako bi pojačala vaše vrijeme odziva. Uživat ćete u igranju igara za učenje s povratnim informacijama o pogreškama u stvarnom vremenu. Postoji i mjerač napretka koji će vam pomoći da pratite koliko dobro napredujete u zadatku. O da, postoje i neki fini zvučni efekti koji drže dosadu daleko!

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. SentenceBuilder

Ako želite unijeti malo zabave u učenje gramatike engleskog jezika, razmislite o pružanju šanse SentenceBuilderu. Aplikacija je pripremljena za pomoć djeci osnovnoškolske dobi u učenju pisanja gramatički ispravnih rečenica.

Posebnu pozornost posvećuje veznim riječima koje igraju glavnu ulogu u engleskom jeziku. Postoji 100 fascinantnih slika za izgradnju rečenica. Možete odabrati između tri razine. Još bolje, može se pohvaliti s 60 poticajnih animacija i audio isječaka kako bi vaša temp bila u najvišoj brzini!

(Napomena: ova je aplikacija dostupna samo za iPad.)

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

9. Učite vremena gramatike engleskog jezika

Imate poteškoća u vremenima? Trebali biste odabrati ovu aplikaciju da biste se riješili zbrke u vezi s vremenima. Aplikacija se sastoji od 129 vježbi s 1330 pitanja. A svaka je vježba osmišljena kako bi vam pomogla da se riješite sumnje.

Osim napetog, aplikacija također podučava pasivni glas, ako su klauzule i neizravni govor. Da biste otključali sve lezije, morate nadograditi na pro verziju (4,99 USD) aplikacije. Engleski, češki, ruski

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Engleska gramatika

Dobro se upoznajte s gramatikom pomoću ove jednostavne, ali cjelovite aplikacije. Uključuje gotovo sva poglavlja poput članaka, pridjeva, dijelova govora i još mnogo toga.

Možete pročitati poglavlja i rješavati vježbe kako biste uklonili sumnje. Odjeljak za praksu prikazuje točne odgovore kako biste mogli shvatiti što je bio razlog pogrešaka.

Također vam omogućuje praćenje napretka i analizu rezultata. Dakle, vi ste u mogućnosti otkriti koliko se dobro ponašate i koja su područja koja još uvijek zahtijevaju više pažnje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaš odabir?

Koju ste od gore navedenih aplikacija odabrali za svladavanje gramatike engleskog jezika? Bilo bi mi zadovoljstvo znati vaš odabir u komentarima ispod.

  • Najbolje obrazovne aplikacije za iPad
  • Rječnik aplikacija za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za prijevod jezika za iPhone
  • Najbolje enciklopedijske aplikacije za iPhone i iPad