Blog

Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za studente u 2021

Studenti na sveučilištima tijekom semestra moraju raditi na mnogim akademskim projektima. Dok radite na više predmeta, stvari mogu propasti. Srećom, Apple je dodao puno izvanrednih značajki svojoj trećoj generaciji iPad Pro. Da bi se poboljšale mogućnosti Apple tableta, postoje neke iPhone i iPad aplikacije za studente. Sastavili smo popis aplikacija za iPhone i iPad za studente koji će ih koristiti u studijama. Budući da su studenti neprestano vezani uz pametne telefone i tablete, aplikacije im dobro dođu kako bi završili svoje fakultetske projekte. Odabrali smo nekoliko osnovnih aplikacija nakon isprobavanja desetaka aplikacija iz App Storea.

1. Google pogon

Sad znam da iPads dolaze s ograničenim opcijama za pohranu, a oni s više prostora za pohranu prilično su skupi. Dakle, alternativa tome je imati pogon u oblaku za pohranu svih bilješki i prezentacija predavanja.

Znam da je iCloud već unaprijed instaliran na svim našim Apple uređajima, ali nudi samo 5 GB besplatne pohrane, dok Google nudi 15 GB. Što je znatno više. Također ako imate 2 Gmail ID-a, tada imate dodatnu pogodnost od 15 GB dodatnog prostora za pohranu. Tako možete maksimalno iskoristiti ovu besplatnu aplikaciju

Cijena: Besplatno (1 TB - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Duolingo

Imate li strani jezik na svom tečaju ili ste samo skloni učenju novih jezika? Pa, Duolingo je vaš odgovor u obje okolnosti.

Ova aplikacija nudi preko 30 jezika iz kojih možete birati i naučiti ih besplatno. Aplikacija je vrlo zabavna, lagana i učinkovita za učenje novog jezika, a njezino učenje poput igre održat će vas motiviranim i zainteresiranim.

Cijena: Besplatno (Duolingo Plus - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Prostor glave: Meditacija i spavanje

Žongliranje između više tečajeva i odgovarajućih zadataka cijelo vrijeme zadržavajući zdrav razum vrlo je važno. Stres je najveće ubojstvo produktivnosti i na kraju bi mogao utjecati na vaše ocjene.

Headspace je jedna od najboljih aplikacija koja pomaže smiriti živce i bez stresa.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

4. Adobe Scan: Skener dokumenata

Imati aplikaciju za skener danas je neophodno, a ako ste student, to je prijeko potrebno jer biste trebali skenirati svoj papir. Datoteke ponekad mogu biti previše za rukovanje, a možda ih čak zaboravimo nositi.

Imati skeniranu kopiju vašeg materijala sigurno će vam biti vrlo zgodno. Možete ga spremiti kao pdf i izvesti ga u svoju aplikaciju za istaknutost i prepisati preko njega.

Cijena: Besplatno (PDF paket - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Fotomata

Iskreno vas pozdravljam za one studente koji imaju matematiku na svojim tečajevima. A ako niste svjesni Photomath-a, onda sigurno morate živjeti pod stijenom veličine Everesta.

U programu Photomath sve što morate učiniti je kliknuti sliku problema i aplikacija će ga riješiti umjesto vas. Ne samo da rješava problem, već daje i korake do rješenja kako biste iz njega mogli naučiti. Ali pazite da aplikaciju koristite samo kada ne možete riješiti problem, nemojte to pretvarati u naviku.

Cijena: Besplatno (mjesečno - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Kvizlet

Svaki student mora imati ovu aplikaciju. Zapravo su sve aplikacije na ovom popisu vrlo važne, ali ova vam pomaže u učenju i preispitivanju. Ova vam aplikacija omogućuje izradu kartica za vježbanje i učenje vaših tečajeva, a također možete preuzeti i odabrati kartice koje su već napravili drugi studenti.

Razmijenite kartice s prijateljima za grupne studije i učenje. Poboljšajte svoju memoriju igrajući memorijske igre u aplikaciji kako biste se lakše sjetili. Iskoristite opciju govora koja može pravilno izgovoriti do 18 jezika. Dakle, svoje kartice možete slušati u pokretu.

Cijena: Besplatno (Quizlet Plus - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Šuma - ostanite usredotočeni

Jeste li ikad počeli bezumno listati telefon dok ste studirali? Ako da, što mislim da bi većina ljudi odgovorila, onda je Forest najbolja aplikacija za vas. Ova vas aplikacija motivira da ne upotrebljavate telefon određeno vrijeme.

Samo podesite timer i držite mobitel po strani. Ako ste uspješni, aplikacija će uzgajati stablo u vašoj virtualnoj šumi, ali ako izađete iz aplikacije prije završetka odbrojavanja, tada vaše drvo neće rasti. To je vrlo zanimljiv način da se držite podalje od svog telefona.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

8. Značajnost

Zaljubljenik sam u okoliš od zauvijek i volim se prebaciti na digitalni format gdje god je to moguće. Stoga sam prešao na Notability u probne svrhe i više se nikada neću vratiti na normalnu olovku i papir.

Značajnost nudi razne alate kako bi vaše iskustvo bilježenja vrijedilo svake lipe koju naplatite. Prelazak na digitalno bilježenje donosi mnoštvo prednosti kao što ne morate nositi više bilježnica, sve se bilješke sinkroniziraju s oblakom, tako da ne morate brinuti da ćete ih izgubiti i još mnogo toga.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

9. Gramatički

Studenti tijekom svojih sveučilišnih radova moraju napisati „n“ broja radova. A pisanje onih u pogrešnoj gramatici ili s pravopisnim pogreškama definitivno će ometati vaše ocjene. Grammarly je savršena aplikacija za ispravne pravopisne i gramatičke pogreške.

To je u osnovi tipkovnica za iPhone i iPad koja može ispraviti vaše gramatičke pogreške i provjeriti pravopis u zapisima. Ne samo da ispravlja gramatiku i provjerava pravopis vašeg teksta, već vam daje prijedloge kako rečenica može biti bolja ili se za određenu riječ može koristiti bolji sinonim.

Cijena: Besplatno (mjesečni paket - 29,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Satnica predavanja

Jeste li ikad zaboravili završiti zadatak do roka? Ili ste ikad preskočili predavanje jer ste izgubili pojam o vremenu? Znam da smo na sveučilištu svi moramo pamtiti puno stvari i, rokovi i rokovi ne bi trebali opterećivati ​​naše misli.

Ova aplikacija prati sve vaše zadatke, datume dospijeća i raspored predavanja, a možete unijeti i broj sobe ili brojeve predavanja. Dakle, ova aplikacija smanjuje vaš znatan teret.

Cijena: Besplatno (nadogradite na Pro 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Uvijek sam naglašavao i govorio da bi vam sve ove aplikacije mogle pomoći u postizanju vaših ciljeva, ali u konačnici će se uvijek svoditi na vas. Morate se potruditi i ne oslanjati se na 100% tih aplikacija. Oni su tu samo da vam pomognu da ne radite svoj posao umjesto vas.

Možda bi vam se svidjelo čitanje:

  • Najbolje aplikacije za pisanje za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad