Blog

Apple Watch ne reagira ili se NE UKLJUČUJE? Kako to popraviti

Apple Watch jedan je od najboljih pametnih satova s ​​pristojnim vijekom trajanja baterije i mnoštvom značajki koje život čine lakšim. Kao i većina Appleovih proizvoda, prilično je pouzdan. Ali naravno, kao i svi uređaji, s vremena na vrijeme može doći do kvara. Na primjer, može zapeti na Appleovom logotipu. Slično tome, ako vaš Apple Watch ne reagira ili se uopće ne uključuje, dobili smo neka rješenja koja će vam pomoći da ga popravite. Od problema s baterijom i punjenjem do nekih skrivenih postavki koje uzrokuju probleme, podijelimo sve korak po korak.

Kako popraviti da Apple Watch ne reagira ili se ne uključuje

Pogledajmo 4 razloga zašto se vaš Apple Watch ne uključuje ili ne reagira, a mi ćemo dati rješenja za svaki od njih. Isprobajte sve redom i nadamo se da ćete moći ponovno pokrenuti sat.

Rješenje # 1. Provjerite bateriju i punjač Apple Watcha

Kao opće pravilo, trebali biste provjeriti trajanje baterije Apple Watcha. Ako se vaš Apple Watch ne uključi, baterija je možda preniska ili prazna. Spojite sat na punjač i pričekajte nekoliko minuta prije nego što ga pokušate uključiti. Ako to ne uspije, isprobajte i drugi punjač u slučaju da je problem u tome. Ako se vaš Apple Watch ne uključuje nakon punjenja s nekoliko različitih punjača, isprobajte sljedeće rješenje.

Rješenje # 2. Prisilno ponovno pokrenite Apple Watch

Istodobno pritisnite i držite Digitalna kruna i duguljasti bočni gumb oko 15-20 sekundi. Jednom Pojavljuje se Appleov logotip na zaslonu otpustite obje tipke. Vaš Apple Watch ponovo će se pokrenuti i trebao bi ponovno raditi bez problema.

Rješenje # 3. Onemogućite način uštede energije

Power Reserve je značajka koja pomaže produžiti vijek trajanja baterije vašeg Apple Watcha. Onemogućuje sve ostale značajke, osim trenutnog vremena. Ponekad možete uključiti ovu značajku i zaboraviti je, pa provjerite je li isključena. Pritisnite bočni gumb i držite dok ne vidite Appleov logotip na zaslonu. Kad se sat ponovo pokrene, više neće biti u načinu rada Power Reserve i trebao bi normalno funkcionirati.

Rješenje # 4. Isključite zavjesu zaslonana Apple Watchu

Kad je omogućena, Screen Curtain isključuje zaslon vašeg Apple Watcha čak i kad je uključen. To znači da se Apple Watchom možete kretati samo pomoću VoiceOvera. Da biste isključili zavjesu zaslona, ​​otvorite Aplikacija za gledanje na iPhoneu i dodirnitePristupačnostSinkronizacija. Isključite prekidač poredZavjesa zaslona.

Sumirati

Ako niti jedno od ovih rješenja ne uspije i vaš se Apple Watch ne uključi, možda je riječ o hardverskom problemu. Za to biste se trebali obratiti Appleovoj podršci i možda vam oni mogu pomoći riješiti problem. Tražite li neki drugi savjet za rješavanje problema? Javite nam u komentarima ispod.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Apple Watch se ne puni? Evo 4 rješenja kako to popraviti