Blog

Najbolje 9,7-inčne futrole za tipkovnice iPad 2018 u 2021. godini

Kućište tipkovnice već je dugo jedan od mojih omiljenih dodataka za iPad. Osim što omogućuje jedrenje glatko tipkanjem, kućište nudi i više kutova gledanja. Kako bih osigurao da moja tableta ima dodatnu sigurnost, biram poklopac koji se također može oduprijeti udarcu. Pregledavši nekoliko opcija i pogledavši ukratko njihove prednosti i nedostatke, nabrojao sam najbolje futrole za tipkovnice za iPad od 9,7 inča.

Ako svoj novi iPad 2018 planirate koristiti kao praktično prijenosno računalo, ove biste glavne slučajeve trebali ozbiljno razmotriti. Besprijekorno se uparuju s tabletom i imaju vrlo odzivne tipke. Osim toga, mnogi od njih dolaze u nekoliko varijanti boja!

  • Najbolji slučajevi tipkovnice za 11-inčni iPad Pro 2018
  • Najbolji slučajevi tipkovnice za 12,9-inčni iPad Pro 2018

1. Favoritates

Favormates je nesumnjivo jedno od najcjenjenijih kućišta tipkovnice za 9,7-inčni iPad. Kompaktnog dizajna i vrlo odzivnih tipki, upravo je to ono što biste željeli pretvoriti svoj tablet u prijenosno računalo za pametne telefone.

Zahvaljujući rotirajućem poklopcu sa školjkom od 130 stupnjeva, imate više kutova gledanja. Stoga će i vrijeme gledanja filma i tipkanje imati poboljšano iskustvo.

Postoji sedam boja pozadinskog osvjetljenja i tri postavke svjetline kako biste osigurali da nemate problema dok tipkate u okruženjima s osvjetljenjem. Povrh svega, Favormates dolazi u pet vrućih boja: crnoj, srebrnoj, zlatnoj, ružičastoj zlatnoj i zimzelenoj svemirskoj sivoj!

USP: Rotirajući poklopac sa školjkom od 130 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

2. ZAGG

Ako novac ne predstavlja problem i ako za putovanje premium tipkovnice prijeđete neku udaljenost, ZAGG mora biti izvrsna opcija. Sadrži taktilne tipke, što može biti od velike pomoći u poboljšanju brzine tipkanja.

Ugrađena baterija traje do dvije godine nakon što se potpuno napuni. Robusnom konstrukcijom iPadu nudi potrebnu zaštitu. I da, postoji i funkcionalnost stalka koja pojačava iskustvo gledanja i tipkanja medija.

USP: Dugo trajanje baterije

Pogledajte na Amazonu

3. NokBabo

NOKBABO izgleda tako profinjeno i besprijekorno se uklapa u iPad! Blagoslovljen rotirajućim poklopcem za školjke od 130 stupnjeva; futrola idealno udovoljava vašim zahtjevima za pregled i tipkanje. Tipke su vrlo glatke i čine tipkanje običnom plovidbom.

Sedam boja LED pozadinsko osvjetljenje vrlo je korisno u slabo osvijetljenim okruženjima. Osim toga, također imate mogućnost finog podešavanja svjetline.

Na stražnjoj strani nalazi se poseban izrez kako bi Appleov logotip zasjao. Možete odabrati ovo elegantno kućište tipkovnice u tri boje: crnoj, ružičastom zlatu i srebru. Štoviše, NokBabo ima dvogodišnje jamstvo.

USP: Profil koji odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

4. KVAGO

KVAGO-ov kompaktni dizajn vrijedan je pažnje! Kućište se besprijekorno nalijepi na iPadu, a također ga brani i od ogrebotina i udaraca. Sve tipke izuzetno reagiraju i nude oštre povratne informacije koje tipkanje čine ugodnim iskustvom.

Ovisno o vašim potrebama, također možete prilagoditi boje i svjetlinu pozadinskog osvjetljenja kako biste nastavili raditi na projektu noću. Rotacija od 130 stupnjeva sasvim je u redu ako imate kutove gledanja bez muke. Uz to, KVAGO je dostupan u tri boje: crnoj, srebrnoj i zlatnoj.

USP: Taktilne tipke

Pogledajte na Amazonu

5. Alpatronix KX130

Alpatronix KX130 je u pravu kad je u pitanju zgodno kućište tipkovnice za iPad. S niskoprofilnim dizajnom, izgleda formalno na tabletu.

ABS tipke imaju ugodan osjećaj i olakšavaju tipkanje. Stoga nećete imati problema dok pišete bilješku ili izrađujete brzi projekt. Vanjski dio od sintetičke kože nudi bolje držanje i sprečava abraziju. KX130 traje više od 120 sati nakon što se potpuno napuni sokom. Na kraju, tipkovnica je podržana dvogodišnjim ograničenim jamstvom.

USP: Više od 120 sati radnog vremena

Pogledajte na Amazonu

6. YEKBEE

Yekbeeova futrola za tipkovnicu za iPad jedan je od najprodavanijih dodataka. Ova futrola za bežičnu tipkovnicu savršen je pribor ako morate održavati prezentacije u uredu i izvan njega. Zaslon možete bez napora zakrenuti za 360 stupnjeva kako biste prikazali svoj rad ili prezentaciju.

Yekbee pruža stilski završni izgled kućišta tipkovnice; istodobno, marka se dovoljno pobrinula za izvrsno prianjanje i poslovnu zaštitu. Sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem poboljšavaju vaše iskustvo tipkanja noću.

USP: Sedam boja s pozadinskim osvjetljenjem

Pogledajte na Amazonu

7. COO

Da bi vašem tijelu pružio dodatnu udobnost i smanjio naprezanje očiju, COO pruža kutove višestrukog gledanja. Dok radite na iPadu, ne trebate prilagoditi stolicu; jednostavno prilagodite položaj gledanja iPada i podesite razinu očiju.

Ova futrola za tipkovnicu dolazi s funkcijom automatskog spavanja / buđenja. Kad otvorite kućište, iPad se probudi i kad zatvorite poklopac, uređaj se prebacuje u stanje mirovanja. Ova značajka štedi bateriju vašeg iPada.

USP: Automatsko spavanje / buđenje

Pogledajte na Amazonu

8. Fintie

Ovo izuzetno tanko kućište tipkovnice dodaje maksimalnu zaštitu uz minimalnu količinu. Podesivo postolje sigurno drži vaš iPad u pejzažnom načinu. Nadalje, izdržljiva vanjska strana PU kože i protuklizna unutrašnjost obložena gumom štite od padova i ogrebotina.

Podržava funkciju automatskog spavanja / buđenja s načinom rada Case Case. Domet Bluetooth-a je oko 10 metara, a opružni mehanizam ispod svake tipke osigurava taktilni odgovor pri svakom potezu. ovo vam pomaže brže tipkati s manje pogrešaka nego na dodirnom zaslonu. Najbolje od svega je što ovaj slučaj ima niz boja u skladu s vašim željama.

USP: Elegantan izgled

Pogledajte na Amazonu

9. SENGBIRCH

Odabrao sam SENGBIRCH za jednu značajnu značajku - rotaciju od 360 stupnjeva koja vam omogućuje jednostavno prilagođavanje iPada kako biste imali bolje kutove gledanja i tipkanja. Ako želite imati neograničene pozicije gledanja, ovaj je put.

Omogućuje vam i prilagodbu pozadinskog osvjetljenja kako biste tipkali u brzom traku čak i u tamnom okruženju. Zbog ugrađenog magneta, uključuje iPad zaslon kad otvorite poklopac i isključuje zaslon kad zatvorite poklopac. Iako ima tanak faktor oblika, može podnijeti manje kapi. Na kraju, SENGBIRCH dolazi u tri boje: crnoj, zlatnoj i ružičastoj.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

10. Logitech

Logitech, jedna od istaknutih marki dodatne opreme, proizvodi visokokvalitetne futrole za tipkovnicu za iPad Pro. Ovaj je posebno napravljen za 9,7-inčni iPad. Dobro raspoređene tipke i podesivo pozadinsko osvjetljenje istaknuti su u ovom kućištu tipkovnice.

Voljeli biste tipkati dugačke tekstove tipkama pune veličine, korakom od 19 mm i hodom od 1,3 mm. Možete olovku Apple pohraniti u ugrađeni držač olovke od tkanine radi lakšeg dohvata.

USP: Dobro raspoređene tipke

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Ti biraš?

Sad kad ste se kretali kroz gore navedene slučajeve, javite mi koji je vremenski određen za vaše specifične potrebe. A također nam recite osobine za koje ste smatrali da su vam se zapanjujuće u toj naslovnici.

Ne propustite:

  • Najbolji 9,7-inčni iPad 2018
  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi