Blog

Kako koristiti iPhone kao web kameru za Mac i PC (2021)

Unatoč tome što je tržište preplavljeno mnogim izvrsnim web kamerama, umjesto njega možda biste željeli koristiti svoj iPhone. Glavni razlog je bolja kvaliteta slike. A drugo je mobilnost. IOS uređaj možete bežično povezati kao web kameru i pokazati svoju kuću na pozivu! Kakve god bile vaše potrebe, evo kako iPhone koristiti kao web kameru za Mac i Windows PC.

Kako koristiti iPhone kao web kameru na Macu s EpocCamom

EpocCam podržava i video i audio i kompatibilan je s video uređajima kao što su Skype i YouTube. Aplikacija je dostupna u besplatnoj verziji i verziji koja se plaća. Besplatna verzija pruža video razlučivost 640 × 480 i vodeni žig na videu. Radi s Macom i Windows PC-om.

  1. Za početak preuzmite aplikaciju EpocCam na svoj iPhone.
  2. Zatim instalirajte upravljačke programe na Mac ili Windows računalo s web mjesta Kinoni.
  3. Sada spojite telefon i računalo na istu Wi-Fi mrežu.
  4. Otvori Aplikacija EpocCam na telefonu i pokrenite a kompatibilna video aplikacija na vašem računalu.

Uspostavit će trenutnu vezu i emitirati sliku. To je jednostavno. Ali u slučaju da vam se ne sviđa, postoji i nekoliko alternativa, kao što je navedeno u nastavku.

Najbolje iOS aplikacije za korištenje iPhonea kao web kamere

1. iVCam web kamera

iVCam pruža videozapise visoke razlučivosti s malim kašnjenjem. Pomoću ove aplikacije možete svoj iPhone ili iPad pretvoriti u web kameru za Windows računalo. Ono što mi se kod njega jako sviđa jest da podržava standardne veličine video zapisa, kao i 1080p, 720p, 480p, 360p. Ovisno o vašim potrebama, imate mogućnost konfiguriranja kvalitete videa / zvuka i brzine kadrova. Podržava i pejzažni i portretni način. Još važnije, ima podršku za uljepšavanje lica, video flip / ogledalo, bljeskalicu itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Instant web kamera

Instant web kamera potpuno je opremljena za streaming videozapisa i zvuka preko cijelog zaslona na nekoliko uređaja u istoj Wi-Fi mreži. Ono po čemu se ističe je latencija ispod 100 milisekundi, 30 FPS videozapisa kao i AAC zvuk CD kvalitete. Omogućuje vam i odabir video razlučivosti.

Ovisno o vašim potrebama, možete koristiti prednju ili stražnju kameru za snimanje visokokvalitetnih videozapisa. Snimit ćete i preuzeti MPG videozapise u samom pregledniku. Još bolje, aplikacija radi s mnogim web preglednicima kao što su Safari, Chrome, Firefox itd.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

3. iCam - streaming video zapisa s web kamere

Ako želite trenutno strimovati više videozapisa uživo na vašem iPhoneu, iCam je aplikacija koju morate instalirati. iCam ima jedinstvenu značajku snimanja i reprodukcije događaja kretanja. Obavijesti možete primiti i kada iCam nešto otkrije.

Da biste koristili ovu aplikaciju, morat ćete preuzeti iCamSource softver ili kupiti njegovu mobilnu aplikaciju. Uz podršku za iCam oblak, svi događaji kretanja iCamSource automatski se izrađuju sigurnosne kopije u oblak čim se zabilježe. Kvaliteta fotoaparata je impresivna, što je najvažniji aspekt koji treba uzeti u obzir.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

4. IP kamera

IP Cam može snimiti sve što želite. Računalne videozapise možete prilično brzo snimiti putem Wi-Fi mreže na iPhoneu. Također je moguće snimiti video zapise uz pomoć ove aplikacije.

IP Cam kompatibilan je i s MJPEG streamingom. Također postoji mogućnost smanjenja ili povećanja svjetline, kontrasta, zasićenja itd., Tako da snimanje ide ujednačeno. Način sive i noćni vid pružaju osnovnu zaštitu noću za vaše oči.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

5. ACam Live Video

Ako želite gledati video feed uživo s vanjske ili unutarnje web kamere računala, ACam Live Video je vaš put! Možete jednostavno postaviti web kameru u uredu i daljinski nadzirati ljude i njihove aktivnosti izravno sa iOS uređaja.

Jednom kad se upari s vanjskom web kamerom, aplikacija može raditi i kao prikladan sustav nadzora kuće. Također postoji mogućnost postavljanja otkrivanja pokreta za automatsko pokretanje video snimanja. Možete kontrolirati glasnoću i brzinu kadrova izravno sa svog iPhonea. Štoviše, podržava i Mac i Windows.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

6. Web kamera

WebCamera by Shape vrhunska je i moćna aplikacija za iPhone web kameru. Ova je aplikacija jedna od rijetkih izuzetno profesionalnih aplikacija za iPhone koja posao pretvaranja vašeg iPhonea u web kameru shvaća vrlo ozbiljno.

Kvaliteta video zapisa, načini rada, latencija su izvrsni. Može snimati videozapise u tri različite rezolucije poput 192 × 144, 480 × 360 i 640h480. Osim što je kompatibilan s raznim aplikacijama za razmjenu poruka, radi i sa softverom za video produkciju kao što su Boinx TV, CamTwist i Camtasia. U konačnici vrijedi svaki peni koji na to potrošite.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

7. PocketCam by Senstic

PocketCam je izvrstan alat koji čini gotovo ono što rade sve druge aplikacije na ovom popisu. Ono što mi se sviđa kod njega je to što bez napora pretvara vaš iOS uređaj u bežičnu web kameru za vaš Mac ili Windows PC.

Prilično je jednostavno postaviti i savršeno funkcionira. Jednostavne značajke, zajedno s izvrsnom kvalitetom video zapisa, čine ovu aplikaciju stvarnom pogodnošću. Još bolje, aplikacija podržava audio, FaceTime, pa čak i iMessage.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

Završavati

Koju ste aplikaciju odabrali za pretvaranje iPhonea u web kameru? Bilo bi mi drago da znam vaš odabir.

Dvije su mi bitne značajke koje mi se sviđaju u svim tim aplikacijama - visokokvalitetni videozapisi i mogućnost praćenja video feedova bez napora. Osim toga, vrlo su jednostavni za upotrebu.

Željeli biste poći na:

  • Aplikacije za glazbeni uređivač za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za izradu kolaža za iPhone
  • Najbolje aplikacije za filtre i efekte za iPhone i iPad
  • Najbolji pokrivači za web kamere za prijenosna računala
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found