Blog

Najbolje aplikacije za planiranje vjenčanja za iPhone i iPad u 2021. godini

Pitajte bilo koga: "Koji vam je bio najupečatljiviji dan u životu?" a najčešći odgovor koji možete dobiti je - "Dan mog vjenčanja!" Želite imati duševnog partnera koji vas može voljeti i brinuti za vas od srži srca tijekom vašeg života. A kad napokon upoznate gospodina / gospođu, žudite za vjenčanjem s partnerom i želite svoje vjenčanje učiniti prekrasnim iskustvom. Tada najbolje aplikacije za planove vjenčanja za iPhone mogu dodati prijeko potrebno krilo cijeloj vašoj stvari!

1. Planer vjenčanja tvrtke The Knot

Ako želite imati personaliziranije rješenje na jednom mjestu, nemojte gledati dalje od ovog vrlo popularnog planera vjenčanja za iOS. Jedan od najvećih vrhunaca ove aplikacije je da imate na raspolaganju ogromnu biblioteku s više od 250 000 dobavljača i lokacija. Stoga ne morate trošiti puno vremena da biste pronašli pravo mjesto i dobavljača na temelju svojih zahtjeva.

Možete stvoriti potpuno prilagodljiv popis vjenčanja i biti u korak s njima. Odbrojavanje osigurava da možete izvršiti zadatke prema planu.

Štoviše, možete stvoriti i web stranice za vjenčanja kako biste gostima olakšali pronalazak svih potrebnih informacija s jednog mjesta. Još bolje, nudi i prijedloge o stvarima koje biste trebali izbjegavati kako biste smanjili nepotrebnu potrošnju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Planer vjenčanja tvrtke WeddingWire

Ovaj planer vjenčanja za iPhone tvrtke WeddingWire u pravu je kada je u pitanju pojednostavljivanje cijelog postupka. Da biste krenuli, stvorite popis svih zadataka koje morate obaviti i savršeno ih dovršite na vrijeme. A ovisno o vašim specifičnim zahtjevima, prilagodit ćete i kontrolni popis.

Možete krenuti u 3D obilaske nekoliko mjesta, a ako vam nešto upadne u oči, posjetit ćete ih u svoje prikladno vrijeme. Može se pohvaliti velikim katalogom prodavača vjenčanja, tako da odabir prikladnijeg nikada nije velika stvar.

Nadalje, pridružit ćete se i sve većoj zajednici kako biste komunicirali s drugim zaručenim parovima kako biste podijelili ideje i dobili neke savjete o ubojicama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Trello

Prvo, Trello je alat za organiziranje, a ne tradicionalni planer vjenčanja. Međutim, može vam biti izuzetno jednostavan za upotrebu i pomoći vam da isplanirate svoj veliki dan.

Organiziranje velikog događaja poput vjenčanja i savršeno upravljanje stotinama gostiju nikada nije lak zadatak. I zato aplikacija poput "Trello" može presudno promijeniti.

Ono što ovu aplikaciju čini dobrom okladom jest da vam omogućuje sustavno planiranje cijelog posla. Stoga ćete svaki zadatak moći izvršiti na vrijeme sa željenim rezultatom. Za pojednostavljeno iskustvo možete dodati popise za provjeru, naljepnice i datume dospijeća kako biste osigurali da svaki važan posao dobije potrebnu pažnju i da bude završen znatno prije roka.

Još jedna stvar zbog koje je toliko primjetan je potpuno prilagodljivo sučelje. Dakle, nije važno planirate li preslatku svadbenu zabavu ili izrađujete veliki projekt, to može besprijekorno ispuniti vaše zahtjeve.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Zavežite čvor

Želite se sjetiti svakog trenutka koji je vodio vašem velikom danu? "Zaveži čvor" može dodati više začina svakom vašem trenutku.

Aplikacija vam omogućuje stvaranje odbrojavanja za vaše vjenčanje kako biste se na lijep način mogli približiti posebnom danu. Dodati ćete datum i vrijeme datuma vjenčanja, pa čak i postaviti fotografiju na odbrojavanje.

Aplikacija vam svakodnevno šalje obavijest o odbrojavanju, a čak vam omogućuje i da je podijelite putem društvenih mreža. Osim što će vašem osjećaju dodati radost, može vam pomoći i u održavanju planiranja u pravilnoj sinkronizaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. VjenčanjeSretno

"WeddingHappy" je ono što biste trebali odabrati kako biste planirali svoje predstojeće vjenčanje baš onako kako želite. Ono što mi se jako sviđa kod ovog planera vjenčanja je potpuno prilagodljivo sučelje. To znači da imate potpunu kontrolu nad svime što vam je važno.

Za početak sve što morate učiniti je unijeti predviđeni datum vjenčanja, a zatim ispuniti popise obveza. Tada možete bez napora pratiti sve važne stvari, uključujući potrošnju. Uz upozorenja u stvarnom vremenu, aplikacija vas obavještava.

Možete pronaći profesionalce za vjenčanja i kontaktirati ih izravno iz aplikacije. I da, podijelit ćete s prijateljima kako se stvari odvijaju putem Facebooka i Instagrama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. LadyMarry

Posljednje, ali ne najmanje važno, LadyMarry je značajni planer vjenčanja. A ono što ovoj aplikaciji daje prednost nad mnogim rivalima je pogodnost koju donosi na stol.

S ovom aplikacijom koja vam stoji na raspolaganju nećete imati problema u ispunjavanju svih potrebnih zadataka. Osim toga, možete pripaziti na napredak bez ikakvih gnjavaža.

Dobivate mogućnost odabira s opsežnog popisa dobavljača na temelju vašeg proračuna i potreba. Možete pozvati i svoje prijatelje da sudjeluju u planiranju. Uz to, upravljanje popisima gostiju i praćenje mrtvih troškova čini jednostavnim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Appy Couple Wedding App

"Appy Couple" ima puno toga za ponuditi. USP ove aplikacije omogućuje vam da idealno preuzmete kontrolu nad svim potrebama za vjenčanjem. Za veću fleksibilnost podržava više administratora i dolazi sa super praktičnim RSVP upraviteljem.

Postoji kompletna knjiga gostiju tako da možete savršeno upravljati svojim gostima. Sadrži i korisno odbrojavanje koje vas drži napunjenim. Povrh svega, dodavanje matičnih knjiga i popisa darova čini ga ključnim planerom vjenčanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Svadbeno mjesto

Otkrijte da savršeno mjesto za vjenčanje nije veliko kad imate aplikaciju poput "Spot za vjenčanje". Aplikacija omogućuje pregledavanje preko 10 000 visoko ocijenjenih mjesta vjenčanja u SAD-u.

Možete tražiti mjesto događaja prema lokaciji, proračunu, pa čak i broju gostiju. A ako se čini da se neko mjesto uklapa u vaše zahtjeve, izravno ćete rezervirati sastanak.

Štoviše, Wedding Spot također nudi posebne popuste i povoljne ponude. Dakle, možete iskoristiti te ekskluzivne ponude i uštedjeti puno novaca!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. WedMeGood

Vrhunski planer vjenčanja poput "WedMeGood" uvijek treba pažljivo pogledati. Pogodi što; Pronašao sam ovo mjesto u aplikaciji u obavljanju posla s potrebnim njuhom.

Ovu aplikaciju možete koristiti za pronalaženje popularnih prodavača vjenčanja i njihovo rezerviranje. I samo u slučaju da želite donijeti informiranu odluku, dobit ćete priliku i pročitati recenzije. Osim toga, omogućuje vam filtriranje opcija na temelju različitih aspekata poput cijene, tako da uspijete dobiti željenog dobavljača.

Želite li nadahnuće kako biste od svoje proslave učinili izvanredno iskustvo? Pa, aplikacija vam nudi i ubojite ideje tako da vaš toliko očekivani događaj može osvojiti svačije srce!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Registar vjenčanja medenog fonda

Ako ste u potrazi za vrhunskom aplikacijom registra vjenčanja, ne tražite dalje od ove. Ova aplikacija omogućuje vam stvaranje atraktivnog registra vjenčanja i dodavanje zanimljivog društvenog elementa u njega.

Honeyfund sadrži brojne privlačne alate za dizajn koji vam pomažu u prilagodbi registra. Dakle, ako želite da izgleda izvan okvira, aplikacija vas neće razočarati. Osim toga, šalje vam i obavijesti o poklonima kako biste uspjeli kupiti izvrstan poklon za voljenu osobu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. iWedPlanner

Želite li imati veću kontrolu nad svojim zadacima? iWedPlanner može biti najbolja opcija za pružanje idealnog izvršenja vašim dos.

Dolazi s pametnim popisom obveza koji vas sinkronizira sa svime što želite učiniti. Da biste osigurali da ne zaboravite obaviti bitan zadatak na vrijeme, on vam također šalje podsjetnike. Dakle, možete pratiti sve zadatke i stručnije ih izvršavati.

iWedPlanner omogućuje vam organiziranje svih vaših omiljenih dobavljača tako da nema prepreka u posljednjem trenutku. Međutim, ono što na svoj profil dodaje trešnju su tragač za poklonima i mogućnost popisa vrućih pjesama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Vaš odabir?

Puno unaprijed želim vam sve najbolje za vaš brak! Neka vaša nova unosa donesu obilje radosti u vaš život!

Prije nego što započnete s planom, javite mi koje su aplikacije privukle vašu pažnju. I da, također predložite one koje biste željeli vidjeti u gornjoj postavi.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolje produktivnosti za iPhone i iPad
  • Aplikacije kalendara za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad