Blog

Najbolje domaće zadaće i zadaci za iPad / iPhone

Kao student, nikada se nisam bojao sve većeg opterećenja, niti me izazov da postanem najslađi student ikada gurnuo natrag do zida. Jedino što me ubilo - češće nego ne - bilo je praćenje zadataka, jer bih često propustio nekoliko njih. Jao, u to doba nisam imao moćan tablet poput iPada i inteligentno izrađene aplikacije! Zaista mi je drago vidjeti najbolje iPad i iPhone aplikacije koje upravljanje i praćenje domaćih zadataka i zadataka čine bezbolnim iskustvom.

Dakle, ako utvrdite da je vaše dijete opterećeno puno domaćih zadataka i više ne želite da trči od stupa do posta da bi nadziralo zadatke, istražite ove vrhunske iOS aplikacije koje vašem malom čudu mogu dopustiti da savršena lakoća dođe na vrh zadataka. Kladim se da će vaše dijete uvijek biti korak ispred i nikada neće zaboraviti izvršiti zadatak.

# 1. Dokumenti Readdlea

Smatrate li da je pomalo zamorno upravljati s puno datoteka i važnih dokumenata? Više ne trošite puno vremena u usklađivanju datoteka s visokom potražnjom praveći najbolji upravljač datotekama za iOS - Dokumenti.

Aplikacija radi s više usluga u oblaku, kao što su Appleov iCloud, Microsoftov OneDrive Dropbox i Box, kako bi osigurala željenu učinkovitost upravljanja dokumentima. Pomoću nekoliko moćnih alata možete uređivati ​​dokumente, bilježiti PDF-ove, pregledavati fotografije i čitati e-knjige. O da, također možete gledati videozapise i puštati svoju omiljenu glazbu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Planer napajanja

Power Planner ima internetsku sinkronizaciju za studente. Ova značajka omogućuje studentima pristup domaćim zadaćama s bilo kojeg mjesta. Čak i ako se vaša djeca prespavaju u kućama prijatelja, mogu preuzeti svoje zadatke i datoteke.

Pametna aplikacija omogućuje vašoj djeci upravljanje semestrima, ulazak u satove s vremenskim rasporedom i lokacijama soba, dodavanje zadataka i ispita, automatske podsjetnike na nadolazeće domaće zadatke itd.

Ako se odlučite za premium verziju ove aplikacije, djeca mogu dodati više od pet ocjena po razredu.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

# 3. Sokratska matematika i pomoć u domaćim zadacima

Rangiran kao 8. najbolja aplikacija u kategoriji obrazovanja i postigao 5 zvjezdica od gotovo 10.000 ocjena, "Sokratska pomoć u matematici i domaćim zadaćama" ne predstavlja, zar ne? Ono što sam smatrao zaista divnim u ovoj aplikaciji je sposobnost da djeci bude fantastičan vodič za pomoć u rješavanju domaćih zadataka i matematike.

Vaše dijete samo treba snimiti fotografiju matematičke jednadžbe da bi dobilo brz odgovor. Zahvaljujući detaljnom vodiču, moći će lako razumjeti trik za rješavanje problema. Još bolje, aplikacija podržava više predmeta, uključujući matematiku (algebra, račun, statistika, grafički prikaz itd.), Znanost, kemiju, povijest, engleski jezik, ekonomiju itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Chipper: Planer domaće zadaće

Chipper ima pet glavnih značajki svoje mače: digitalni planer rasporeda; tragač za zadacima; Planer domaćih zadaća, popis zadataka i trener karijere. S toliko izvrsnih značajki upakiranih u jednu aplikaciju, vjerojatno će biti nešto skuplje od ostalih aplikacija. Međutim, ljudi su spremni previdjeti pretplate na ovu aplikaciju.

Bez obzira na vaš akademski život ili profesionalno područje, Chipper je tu da organizira vaše predavanja, sastanke, posao, osobne događaje i vrijeme učenja.

Ako Chipper koristite za svoju školsku djecu ili tinejdžere koji studiraju, možete pratiti rokove za projekte, predavanja i preglede. Planer domaćih zadataka ima prilagodljive podsjetnike i obavijesti; uvijek ste spremni za domaću zadaću.

Popis obveza pomaže vam u izradi planova studija za veće projekte i zadatke. A karijerni trener vas povezuje s predmetnim stručnjacima; potražite smjernice stručnjaka kako biste se pripremili za ispite.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

# 5. Džepni planer rasporeda

Traženje predavanja i zadataka dio je kolača s džepnim planerom rasporeda! Aplikacija se može pohvaliti urednim korisničkim sučeljem i jednostavnim značajkama koje omogućuju bitnu praktičnost u izvršavanju zadatka bez ikakvog stresa.

Na temelju vaših potreba možete udobno organizirati cijele tečajeve i s lakoćom ih nadgledati. Da biste uklonili gnjavažu iz jednadžbe, sve svoje zadatke možete razvrstati u zaseban odjeljak. Uz to, omogućuje vam i upravljanje detaljnim informacijama vašeg vodiča tako da ništa ne promaši.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. myHomework studentski planer

"MyHomework" jedna je od najcjenjenijih aplikacija za povratak u školu za iOS. Pomoću ove aplikacije možete bez napora pratiti nastavu, domaće zadatke, zadatke i testove. Postoji pametni zaslon kalendara koji vam omogućuje da odmah saznate potrebne podatke.

Podrška za vremenske, blokovske i vremenske termine nude vam veću fleksibilnost da biste bili na vrhu svog zadatka. Podsjetnici za domaću zadaću nikad vam ne smiju zaboraviti važne stvari. Ako se ikad osjećate sputano, možete nadograditi aplikaciju na premium (4,99 USD) kako biste otključali sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. OmniFocus 3

OmniFocus je uvijek bio jedna od mojih omiljenih aplikacija za upravljanje zadacima i za iOS i za macOS. Iako nije posebno dizajniran za studente, može im biti neizmjerno ključan u pomaganju u upravljanju njihovim zadacima i zadacima. Aplikacija vam omogućuje jednostavan ulazak u zadatak i dodjeljivanje datuma dospijeća. Uz podsjetnike na obavijesti, on vas drži na čelu.

Budući da je svjestan lokacije, moći ćete dodijeliti lokaciju određenom zadatku i podsjetiti ga na njega kad god dođete do tog mjesta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Aplikacija Domaća zadaća

Ovo je ono što biste trebali odabrati kako biste s potpunim mirnim duhom upravljali cijelom domaćom zadaćom! Možete jednostavno dodati svoje zadatke i izvršiti ih na vrijeme. Da ne biste propustili nijedan važan zadatak, moći ćete ih i pratiti.

Omogućuje vam dodavanje podzadataka kako biste domaću zadaću održali u potpunosti organiziranom. Pomoću prilagođenih podsjetnika ostat ćete upozoreni na stvari koje morate učiniti. Postoji kalendar u aplikaciji koji vam pomaže da brzo provjerite svoje zadatke svakodnevno, mjesečno i godišnje. I na kraju, ova obrazovna aplikacija podržava samo dva jezika poput engleskog i korejskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

#9. iStudiez Pro Legendarni planer

Vrijeme je za povećanje vaše produktivnosti! iStudiez Pro može izvući najbolje iz vas dopuštajući vam da učinkovitije dovršavate svoje projekte. Aplikacija sadrži pametni ugrađeni planer koji vam omogućuje jednostavan unos svih vrsta rasporeda. Možete dodati razdoblja odmora i otkazati zasebne satove u slučaju izvanrednih događaja.

Također ćete moći organizirati svoje zadatke po datumu ili po tečaju ili po prioritetu ili ih razvrstati u stanje na čekanju i dovršenje. Omogućuje vam i pregled kalendarskih događaja treće strane. Još jedna značajna značajka ove aplikacije je kompatibilnost s nekoliko jezika poput engleskog, arapskog, katalonskog, češkog, danskog, nizozemskog, finskog, francuskog, njemačkog i mnogih drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Razrednik - aplikacija Moja domaća zadaća

Upravljajte svim svojim predavanjima, zadacima, sesijama i mnogim drugim stvarima pomoću intuitivnog sučelja aplikacije. Domaću zadaću možete označiti i određenim predavanjem koje će vam olakšati organiziranje stvari. Osim toga, domaću zadaću možete razvrstati prema datumu dospijeća, čineći stvari lako dostupnima kada želite.

Također možete postaviti podsjetnike za domaće zadatke, zadatke i satove. Da bismo opet pojednostavili stvari, postoje različiti pogledi za domaće zadatke, zadatke, satove i druge stvari. Sveukupno, aplikacija ima sve značajke koje će vam možda trebati kako bi vaše obrazovanje bilo sinkronizirano. Pokušati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Sad kad ste istražili najbolje aplikacije za obrazovanje, javite nam koju ste odabrali za svoje dijete. Također nam recite svoje povratne informacije o gore spomenutim aplikacijama.

Zavirite i u ove postove:

  • Najbolje kalendarske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za iPhone i iPad
  • Aplikacije za obrazovanje za iPhone i iPad
  • Najbolje iPad Pro aplikacije za crtanje