Blog

Najbolje vremenske aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Mnogo puta naš dugo planirani posao otežava loše vrijeme. Svi vremenski uslovi mogu loše poremetiti sve planove ako ne budemo svjesni kakve će biti vremenske prognoze u sljedećih nekoliko sati ili dana. Stoga se isplati biti korak ispred vremena i sukladno tome planirati svoj izlaz unaprijed. Vremenske aplikacije za iPhone i iPad nevjerojatno dobro djeluju kako bi vas obavještavale o vremenskim uvjetima. Od pokazivanja tačnog statusa kiša ili oluja koje uskoro stižu i puno više vitalnih podataka o vremenu, vremenske se aplikacije mogu pokazati kao spas.

1. Ventusky: 3D vremenske karte

Ako tražite vrlo preciznu vremensku prognozu, Ventusky je vaš najprikladniji odgovor. Ova aplikacija prikuplja podatke iz više poznatih vremenskih modela iz cijelog svijeta i predstavlja vam preciznu kišu, oborine, snježni pokrivač, brzinu vjetra i još mnogo toga.

Aplikacija je vrlo dobro građena i impresivnog je dizajna. Možete pomaknuti tri donja reda i na prvi pogled vidjeti vremensku prognozu po satu ili po satu. Gumb za reprodukciju automatski vam prikazuje ažuriranja poput oznake. Vjetar animacija djeluje očaravajuće i prikazuje promjenjivi protok zraka na zemlji. 3D globalna karta elegantan je dodatak. Da biste istražili puni potencijal ove aplikacije, pročitajte detaljan pregled Ventuskyja.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

2. Vremenski kanal

Vremenski kanal djeluje munjevito u pogledu redovitog informiranja o vremenskim izvješćima. Pruža sveobuhvatne prognoze koje vam uvelike pomažu u pripremi za posao ili raspored. Push upozorenja omogućuju vam da budete informirani o vremenskim uvjetima.

Predstavlja temeljita vremenska izvješća o raznim temama, uključujući izlazak sunca, temperaturu itd. Sezonski alati poput modula kašnjenja u zračnoj luci, plaže i modula broda omogućuju vam da se pravilno planirate prema vremenu. Osim toga, lako možete pratiti uragan ili oluju.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. WeatherBug

WeatherBug bogata je značajkama i cjelovita vremenska aplikacija za vaš iPhone. Zahvaljujući moćnoj mreži profesionalnih senzora vremena i munje, ova je aplikacija opremljena da vam pruži ne samo najbrže nego i najtočnije vremenske prognoze.

Jedina je vremenska aplikacija koja nudi upozorenja o blizini Spark munje za vaše trenutne lokacije, kao i za spremljene lokacije. Možete provjeriti koliko su munje udaljene i moći se zaštititi od opasnosti. Push obavijesti omogućuju vam da budete u toku sa svim vremenskim rezultatima.

Pruža deset dana produženih prognoza koje vam mogu biti od velike pomoći pri planiranju nadolazećih dana. Poboljšane interaktivne karte čine vam prilično jednostavnim pregled tlaka i vlage. Možete vidjeti slike uživo s 2000 vremenskih kamera iz cijelog SAD-a i točno doživjeti vremenske prilike.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. MyRadar vremenski radar

MyRadaru vjeruje više od 45 milijuna korisnika, a to je zbog brze i moćne vremenske aplikacije koja isporučuje animirani vremenski radar u blizini vašeg mjesta. Aplikacija vam dobro dođe kad negdje idete; štoviše, aplikacija nudi trenutnu procjenu vremena. Možete planirati dan prema vremenu koje utječe na vas.

Napredno upozorenje na kišu jedna je od značajnih značajki MyRadara. Postupak je na čekanju patenta za predviđanje hiper-lokalnih kiša. Ne biste trebali često provjeravati ovu vremensku aplikaciju; umjesto toga, aplikacija šalje obavijesti svakih sat vremena. Čak i ako uštedite život i vrijeme provjere vremena svako malo.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i Apple Watch

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Tamno nebo

Tamno nebo uredno je dizajnirano da prikaže brzu vremensku prognozu. Možete znati kada će pasti kiša točno sat vremena prije i stoga budite spremni na to unaprijed. Tamno nebo pruža vam vremensku prognozu za sljedeće sate, dan ili tjedne vašeg tačnog smještaja pomoću GPS-a.

Sadrži radarsku animaciju koja vam pokazuje put oluje. Možete upoznati kako se oluja kretala u prošlosti, kao i kamo će ići u narednim danima. Njegovi dodaci Centra za obavijesti informiraju vas o tome što će se dogoditi u sljedećih nekoliko sati. Kao rezultat toga, nikad vas ne uhvati loše vrijeme.

Aplikacija za cool vrijeme napravljena da vam omogućuje kratak pregled prognoza vremena s najvećom udobnošću.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

6. Weather Underground

Weather Underground nastoji vam pružiti najtočniju vremensku prognozu. Prilično je precizno kada vam daje do znanja savršena vremenska predviđanja o vašem mjestu. Putem push obavijesti i widgeta Today, ova vremenska aplikacija unaprijed vas zna za vrijeme.

Ova aplikacija povlači podatke s više od 100.000 osobnih meteoroloških stanica koje daju najtočnija lokalizirana ažuriranja vremena, za razliku od većine ostalih vremenskih aplikacija koje se oslanjaju samo na prognoze.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Yahoo Vrijeme

Yahoo Weather odavno je jedna od najpopularnijih vremenskih aplikacija za iPhone i iPad. Samo jednim pogledom možete dobiti savršene detalje o vjetru, tlaku i oborinama. Animirani vremenski efekti omogućuju vam brzo saznanje o vremenskim uvjetima za kišu, snijeg itd.

Možete vidjeti animirani izlazak, zalazak sunca, pregledavati interaktivne karte i značajnije pratiti vrijeme vaših omiljenih gradova. Obavijesti dva puta dnevno omogućuju vam planiranje rutine imajući na umu vremenske prilike.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Svjež zrak

Fresh Air prilično je jednostavna, ali vrlo učinkovita vremenska aplikacija. Kroz visoko informativan grafikon prikazuje vam točnu vremensku prognozu za sedam dana. Ova aplikacija prikazuje vam predviđanje vremena za vaše kalendarske događaje. Kao rezultat, možete prema tome planirati svoje događaje. Uključuje neke vremenske podatke, uključujući vjetar, vlagu, temperaturu itd.

O vremenskim uvjetima informirani ste putem obavijesti. Štoviše, pruža vam posebne vremenske rezultate na vašem mjestu. Upozorenja za ozbiljne vremenske uvjete pomažu vam u izbjegavanju loših vremenskih prilika.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Weathertron

Weathertron je osmišljen kako bi vam pružio vremenske podatke uživo o određenom vremenu ili satu. Ovu aplikaciju možete brzo saznati za kišu, oblake, snijeg ili temperaturu za svaki sat u danu. Može se pohvaliti sa 16 različitih izvora vremenskih podataka koji izvrsno djeluju kako biste znali točne rezultate svojih lokacija.

Ova aplikacija pruža vremenske prognoze za više od 15 000 gradova svijeta. Možete birati između Fahrenheita, Celzija, 12-satnog ili čak 24 sata kako biste bili u toku s vremenom prema vašim potrebama.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. Sezonskost Idi

Seasonality Go vjerojatno je najsvestranija vremenska aplikacija za iPhone i iPad. Podatke o vremenu možete prikupiti iz cijelog svijeta brzo, jer vam omogućuje pretraživanje više od 65 000 unaprijed definiranih mjesta u preko 200 zemalja.

Nudi niz ugrađenih rasporeda zaslona na iPadu. Također vam omogućuje stvaranje ravnomjernog zaslona kako bi bilo vrlo prikladno vidjeti kakvu vrstu vremenskih podataka želite pregledati. Isti vremenski podaci, o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti mogu se lako vidjeti i na vašem iPhoneu.

Ova aplikacija omogućuje vam pregled čak i astronomskih podataka poput vremena izlaska i zalaska sunca, kao i mjesečeve faze. Ima grafikone za deset različitih vrsta vremenskih varijabli koje uključuju temperaturu, brzinu vjetra, oborine itd.

Kompatibilnost: iPhone i iPad

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

To je sve kolega!

Koja vam je najdraža vremenska aplikacija? Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Najbolje smiješne vremenske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje vremenske aplikacije za Apple Watch
  • RainViewer Live Weather App za iOS i Android
  • Ventusky 3D vremenske karte za iOS i pregled Android aplikacija