Blog

Kako zakazati tekstualne poruke na iPhoneu?

Zakazivanje tekstualnih poruka omogućuje vam da poruku sada upišete i automatski pošalje u postavljeno vrijeme. Za razliku od e-pošte koja je bez napora, planiranje poruka nije tako jednostavno. To je zato što Apple nema ugrađenu podršku. Međutim, postoji nekoliko mogućnosti da se stvari riješe. Oni imaju svoja upozorenja i nedostatke. Ali naučimo kako zakazati tekstualne poruke na vašem iPhoneu.

 • Kako zakazati tekstualne poruke na iPhoneu pomoću zakazane aplikacije
 • Kako zakazati tekstualne poruke pomoću aplikacije Prečaci

Kako zakazati tekstualne poruke na iPhoneu pomoću Zakazana aplikacija

Kako ova aplikacija radi?

  • Automatsko slanje: Možete odabrati premium plan i automatski poslati zakazane tekstualne poruke pomoću virtualnog broja. Zakazana aplikacija za to koristi SMS pristupnik. Primatelj može odgovoriti na ovaj virtualni broj, a vi ga možete pročitati u aplikaciji Scheduled. Plan započinje s 3,99 dolara mjesečno. Dobivate kredite i pomoću njih možete automatski slati zakazane tekstne poruke sa svog iPhonea.
  • Zakažite poruke: iOS ima ograničenja. Stoga ova ili bilo koja aplikacija ne može slati zakazane tekstne poruke. Što će ova aplikacija učiniti, dopustit će vam da upišete poruku, dodate pošiljatelja i postavite podsjetnik. Kad dođe vrijeme, morate samo pritisnuti send. Dakle, da, to nije automatsko zakazivanje tekstualnih poruka, ali svakako je korisno.
 1. Besplatno preuzmite aplikaciju Scheduled iz App Storea. Prijavite se pomoću svog telefonskog broja. Omogućite aplikaciji pristup kontaktima i obavijestima. Bez ovih dopuštenja neće vam biti od velike pomoći.
 2. Dodirnite IZRADI PORUKU.
 3. Zatim dodirnite Do: i odaberite jedan ili više kontakata. Dodirnite Gotovo.
 4. Pod, ispod Tvoja poruka, upišite željenu poruku. Po želji dodirnite malenu kvadratnu ikonu da biste odabrali predložak.
 5. Dodirnite Zakažite datum i postavite željeni datum i vrijeme. Pazite da pravilno odaberete AM i PM. Dodirnite bilo gdje drugdje da biste izašli iz ovog zaslona za odabir. (Pošalji automatski ovdje je potreban premium plan.)
 6. Dodirnite PORUKA U RASPOREDU.
 7. Kad za to dođe vrijeme, aplikacija će vam poslati obavijest. Dodirnite ga, a zatim pritisnite Poslati gore desno. Otvorit će se zaslon aplikacije za poruke. Broj za kontakt i tekst poruke već će biti napisani. Sve što trebate je pritisnuti strijela za slanje poruke.

Pomoću ove aplikacije možete zakazati ne samo tekstove, već čak i pozive i poruke za WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Slack i još mnogo toga. Za to dodirnite svi iz gornjeg reda i odaberite željenu uslugu.

Kako zakazati tekstualne poruke pomoću aplikacije Prečaci

Prije nego što počneš:

  • Provjerite je li dopušteno nepouzdane prečace omogućeno iz aplikacije Postavke → Prečaci.
  • Ova metoda za zakazivanje tekstualnih poruka djeluje samo ako je iPhone zaslon otključan i u aplikaciji Prečaci.
 1. Preuzmite i dodajte prečac Pošaljite odgođeni tekst. Za to dodirnite ovu vezu. Zatim dodirnite Dodajte nepovjerljivi prečac.
 2. U aplikaciji Prečaci dodirnite Moji prečaci i pronađite ovaj prečac. Dodirnite više.
 3. Pomaknite se do dna i pod PORUKE dodirnite Dopusti pristupu redu. Dodirnite Gotovo.
 4. Sada dodirnite prečac. Dodirnite željeni kontakt.
 5. Upišite željenu tekstualnu poruku i dodirnite u redu.
 6. Postavi preferirano vrijeme i tapnite u redu.
 7. Ostavite otvorenu aplikaciju Prečaci i otključan zaslon. Tekstualna poruka je zakazana. Poslat će se automatski u određeno vrijeme.

U kojim je situacijama gore navedena metoda korisna?

Zbog ograničenja održavanja zaslona otključanim i u aplikaciji Prečaci, ometa upotrebu iPhonea. Ali pretpostavimo da morate spavati rano i ne želite propustiti slanje teksta za novu godinu, rođendan ili godišnjicu.

U takvim slučajevima otvorite Aplikacija PostavkeZaslon i svjetlinaAutomatsko zaključavanjeNikada. Sada slijedite gornje korake za zakazivanje tekstualne poruke. Napokon, prebacite telefon u način punjenja.

Još jedan sličan prečac koji možete koristiti je iMessage s odgođenim vremenom.

U slučaju da ne želite koristiti ovu aplikaciju, možete upotrijebiti aplikaciju Podsjetnici na svom iPhoneu. Možete zamoliti Siri nešto poput "Podsjeti me da pošaljem poruku Donaldu danas u 21:30."

Odjava….

Na ovaj način možete zakazati tekstualne poruke na iPhoneu. Ako ste se tek prebacili s Androida, moglo bi vam se činiti nezgodnim jer zeleni tim već ima izvrsno ugrađeno zakazivanje poruka.

PROČITAJTE DALJE:

 • Mogu li koristiti iMessage na Windowsima i Android telefonima?
 • iMessage čeka aktivaciju na iPhoneu? Evo popravka!
 • Kako koristiti novu aplikaciju za poruke na iPhoneu
 • Kako postaviti automatski odgovor na tekstualne poruke na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found