Blog

Najbolji slučajevi kopča za pojas iPhone SE 2021

Naveli smo najbolje futrole za futrolu za iPhone SE koje možete zataknuti za pojas. Vaš je iPhone SE siguran u robusne materijale futrola za kopče za remen; štoviše, magnetna kopča čvrsto drži vaš iPhone čak i dok putujete ili šetate mjestima s puno mjesta. Istražimo popis!

# 1. Zizo Bolt serija

Torbe serije Bolt iz Zizo-a moćne su zaštitnike. Dolaze s vrlo robusnim kućištem koje bez napora može preživjeti neravnine.

Pomoću čvrste kopče za remen uređaj možete sigurno držati na torbi ili remenu. A sa sklopivim postoljem, poklopac može poboljšati i gledanje medija. Štoviše, ugrađeni zaslon može se pohvaliti tvrdoćom od 9H kako bi pružio bitnu obranu zaslonu osjetljivom na dodir.

USP: Visoko zaštitna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 2. Ugrađeni SlimSHIELD

SlimSHIELD je jedan od preslatkih teških kućišta za iPhone SE. Ono što ga čini ispred krivulje je čvrsta PCR konstrukcija koja vaš kompaktni pametni telefon može zaštititi od padova.

Pokrivajući neklizajuću vanjsku ovojnicu ergonomskog dizajna, maska ​​pruža željeni prikladan za držanje iPhonea. Tako vam pametni telefon neće ispasti iz ruku.

Prednja usna dodatno pojačava sigurnost sprečavajući površinu da dodiruje zaslon. Osim toga, kopča za pojas je odvojiva, što osigurava da se možete riješiti suvišnog sloja kako biste pametnije držali pametni telefon.

USP: Pojačano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

# 3. PTUNA

PTUNA je vrsta kućišta koja je u potpunosti dizajnirana za pružanje obrane od 360 stupnjeva iPhoneu. Kombinacija tvrde plastike unutrašnjosti i meke gume silikona izvana čini je otpornom na udarce.

Jednostavno možete okretati kopču za remen kako biste sigurno držali pametni telefon. Osim toga, futrola za bokove također ima ulogu korisnog stalka koji vam omogućuje ugodno gledanje medija u pejzažnom načinu.

Uz vrhunski štitnik zaslona, ​​zaslon osjetljiv na dodir u stanju je spriječiti ogrebotine.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

# 4. Debin

Debin je predstavio jednostavnu, ali vrlo jednostavnu futrolu za futrolu. Ova maska ​​odgovara vašem iPhone SE s izdržljivom maskom. Mekanom unutarnjom oblogom može podnijeti manje neravnine i ujedno zadržati ogrebotine.

Sadrži dvije dodatne petlje za pojačanu sigurnost. Zahvaljujući jakom magnetskom zatvaranju, kućište osigurava da vaš uređaj sigurno ostane unutra.

USP: Štipaljka za pojas s dvije dodatne petlje

Pogledajte na Amazonu

# 5. WizGear

Ako želite imati dobru tešku torbu po pristupačnoj cijeni (8,99 USD), ova ponuda tvrtke "WizGear" bila bi pravi put.

Kućište je izrađeno od robusne polikarbonatne plastike koja mu omogućuje da izdrži udarce. A s gumenim premazom nudi ergonomski prihvat.

Torbica za bokove ne samo da vam omogućuje udobno nošenje iPhonea, već vam omogućuje i upotrebu uređaja bez ruku. Osim toga, kopča za pojas omogućuje vam postavljanje uređaja u vodoravnom i uspravnom načinu.

USP: Više kutova gledanja

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Pa, koji vam se najviše sviđa? Podijelite svoj izbor s nama u komentaru.