Blog

Najbolji slučajevi iPhone X nosača 2021

Slučajevi s nogarama uvijek su bili jedna od mojih najboljih oklada za bolje iskustvo rada bez ruku. Tri su glavne osobine koje bih najradije vidio u samostojećem kućištu: izdržljiva izgrađena građa, impresivan dizajn i sposobnost da se idealno prilagode kako bi ponudili optimalni kut gledanja. Na temelju ova tri glavna parametra odabrao sam 10 najboljih iPhone X kućišta.

 1. JETech
 2. Spigen Tough Armor
 3. i-Blason
 4. FYY
 5. Teelevo
 6. ESR
 7. LeYi
 8. Rock
 9. USAcases
 10. Vivafree

1. JETech

Prikazujući tanak profil, JETech je stvoren da bude praktično odijelo za iPhone X. Pripremljen s vrhunskim TPU materijalom; izuzetno je mekan i fleksibilan. Tehnologija zračnih jastuka pomaže mu da apsorbira šok.

Zahvaljujući glatkoj površini, imate dodatno prianjanje. Sadrži metalni nosač koji ne samo da poboljšava njegov izgled već i povećava vrijeme za video. Uredni izrezi u kombinaciji s osjetljivim gumbima olakšavaju vam život dok koristite telefon.

USP: Tehnologija zračnih jastuka

Pogledajte na Amazonu

2. Spigen Tough Armor

Ova teška futrola tvrtke Spigen Tough Armor dovoljno je snažna da brani vaš pametni telefon od bilo kakvih brutalnih udara. Robusno dvoslojno kućište nudi vojnu zaštitu. Ono što dodatno pojačava njegovu konstrukciju je tehnologija zračnih jastuka.

Izrezom logotipa Apple, marka može zasjati. Taktilni gumbi i precizni izrezi omogućuju vam pristup svim funkcijama vašeg uređaja bez ikakvih muka. Štoviše, Tough Armor dolazi u četiri boje lijepog izgleda: metalna oruđa, rumenilo zlato, satensko srebro i mat crna.

USP: Teška zaštita

Pogledajte na Amazonu

3. i-Blason transformator

i-Blason Transformer dizajniran je za ljude koji žele pružiti potpunu zaštitu svom pametnom telefonu od šoka. S mišićavim dvoslojnim tijelom, ova teška futrola u potpunosti je sposobna spriječiti udar. Mekani unutarnji rukav dodaje veću čvrstoću kućištu, a istovremeno štiti od abrazije.

Odvojiva futrola za remen omogućuje udobno nošenje vašeg uređaja pomoću sigurnog mehanizma za zaključavanje. Također ima izvrsnu ulogu stalka za vaše glatko jedrenje bez ruku. Kako su gumbi glatki, imat ćete bolje povratne informacije kada ih pritisnete.

To nije sve; možete odabrati Transformer u tri varijante boja: crnoj, plavoj i rumen zlatnoj.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

4. FYY

Modernog i kompaktnog dizajna, FYY je impresivan slučaj. Sadrži dvodijelni dizajn s tvrdim računalom i mekanim TPU-om. Prozirni odbojnik povećava njegov izgled.

Robusna stražnja školjka može se pohvaliti tvrdoćom od 3H koja može zadržati ogrebotine. Ugrađeni stalak izvrsno se trudi pružiti bolji kut gledanja kako biste osigurali ugodnije vrijeme za film. Pored značajki, ovo izdržljivo kućište dolazi u dvije boje: crnoj i ružičastom zlatu.

USP: 3H otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

5. Teelevo

Jeste li u potrazi za minimalističkim slučajem novčanika? Teelevo ima kvalitetu da se s vašim učinkom suprotstavi vašem zadatku. Ovo dvoslojno kućište ima amortizacijski dizajn koji pruža potrebnu zaštitu od udaraca. Sadrži utor na stražnjoj strani za spremanje kartice.

Ugrađeni nosač podupire uređaj kako bi pružio izvrsni kut gledanja. Osim toga, imate četiri boje za odabir od crne, metalne boje, metvice zelene i ružičastog zlata.

USP: Držač kartice

Pogledajte na Amazonu

6. ESR

ESR je dobio izgled da daje drsku izjavu o stilu. Kućište ima tanak dizajn bez ugrožavanja zaštite. Čvrsta konstrukcija pojačana je kombinacijom robusnog računala i mekog TPU-a.

Fleksibilni odbojnik i tvrdi uvez omogućuju poklopcu da bez napora podnese šok. S lako dostupnim postoljem, vrijeme za medije nikada neće nestati pod vremenskim neprilikama. Podrška za bežično punjenje omogućuje vam uključivanje pametnog telefona bez potrebe za uklanjanjem kućišta. Još bolje, ESR možete odabrati u tri modne boje: crnoj, srebrnoj i ružičastom zlatu.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. LeYi

Evo teške futrole koja za praktičnost ima rotirajuću metalnu podlogu. Iznimno je koristan za gledanje videozapisa i filmova bez ruku uz željenu udobnost i stabilnost. Osim toga, tu je ugrađeni metalni magnetni lim za stabilnu adsorpciju.

Možete biti sigurni da će zaštititi vaš uređaj zahvaljujući jedinstvenom rubnom TPU-u u kombinaciji s ugrađenim računalom kako bi zaštitio vaš telefon od padova, ogrebotina i udaraca. Tehnologija zračnih jastuka dodatno pojačava kutove zadržavajući tanak dizajn.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

8. Stijena

Prekrasan, elegantan i otmjen izgled točno je objašnjenje ovog Rockinog kućišta. Vanjska ovojnica izrađena je od jakog PC materijala, pružajući savršenu zaštitu vašem iPhoneu X. Podignuti rubovi oko zaslona i kamera ih štiti od ogrebotina kad ih postavite na stol.

Precizno izrezana futrola pruža potpun i neometan pristup svim priključcima i funkcijama uređaja. Na kraju, postoji i nekoliko izbora boja - siva i zlatna.

USP: Elegantan i otmjeni dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. USAcases

Trebali biste se odlučiti za Bovon ako ne želite pružiti priliku da ozlijedite svoj pametni telefon. Ovo kućište za teške uvjete izrađeno je od tvrdog računala i mekog silikonskog materijala. Glatka unutrašnjost sprječava ogrebotine, dok robusna vanjska strana raspršuje udarce.

Rotacijska kopča za futrolu za 180 ° isporučuje se sa sigurnim mehanizmom za zaključavanje. Također se ujedno pojavljuje kao fina podloga za oživljavanje vaših videozapisa. Osim toga, dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Materijal od ugljičnih vlakana

Pogledajte na Amazonu

10. Vivafree

Vivafree je prozirna futrola zajedno s postoljem. Govoreći o postolju, može se okretati za 360 stupnjeva. Ova vam značajka omogućuje postavljanje iPhonea na željeni položaj. Bez obzira upućujete li FaceTime poziv ili gledate film na Netflixu, uvijek ćete dobiti savršeni kut po svom izboru.

Snažni PC materijal i mekani TPU na braniku učinkovito štite vaš iPhone X od redovitih padova ili neravnina. Na kraju, postoji i nekoliko izbora boja.

USP: Rotirajući nosač za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Koji će se od ovih gornjih kućišta s prstenom upariti s vašim pametnim telefonom? Bilo bi sjajno znati svoj odabir.

Ne propustite i ove postove:

 • Najbolji iPhone X jasni slučajevi
 • iPhone X futrole za branik
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone X
 • Najbolji tanki futrole za iPhone X