Blog

iMobie AnyTrans za iOS: iTunes Alternative

AnyTrans iz iMobiea vjerojatno je najbolja alternativa iTunesu kada je riječ o upravljanju sadržajem na vašem iPhoneu / iPadu. Zapravo, nazvati ga „alternativom“ čini veliku nepravdu prema softveru. Puno je bolji, jednostavniji, brži i hladniji od iTunesa na gotovo svaki način na koji se možete sjetiti.

AnyTrans ima glatko sučelje (koje je super minimalno i čisto) i radi baš kao i iTunes (kopiranje, prijenos, sinkronizacija itd.). Međutim, dodaje hrpu značajki, uključujući stvarno moćan upravitelj aplikacija, upravitelj datotekama, iCloud istraživač podataka, način za lak prijenos datoteka između vašeg iPhonea i računala (obrnuto) i između dva povezana iDevices.

Detaljno smo ga pregledali, a zatim smo svoje zapažanje podijelili u nekoliko kategorija. Nastavite prema jugu da biste znali sve o iMobie AnyTransu.

iMobie AnyTrans: Jedna od najboljih iTunes alternativa

Dizajn, korisničko sučelje i UX

Krenimo prvo sa sučeljem. Apple je kontinuirano revidirao sučelje na iTunesu kako bi ga učinilo jednostavnijim, minimalističkim i lakšim za upotrebu. Iako ima mnogo aspekata sučelja kako treba, čim pogledate AnyTrans, shvatite da je to iTunes trebao biti.

AnyTrans ima zaista cool, minimalističko sučelje - nešto što ga čini izuzetno jednostavnim za sinkronizaciju, prijenos datoteka između uređaja, upravljanje aplikacijama, sigurnosnim kopijama i podacima itd. Prvo je osnovno pravilo olakšati pronalaženje stvari, a AnyTrans ima zakucao ga.

Sinkronizacija + prijenos

AnyTrans djeluje gotovo poput iTunesa u smislu omogućavanja sinkronizacije podataka s računala na iPhone (i obrnuto), ali u potpunosti mijenja način na koji to radite. AnyTrans vam omogućuje ručno dodavanje glazbenih datoteka i ostalih medijskih datoteka na vaš iPhone / iPad.

Riješava se nepotrebnog koncepta "knjižnice" (iako ga i dalje možete koristiti). Također sprječava dupliciranje i stalnu ponovnu sinkronizaciju radi kopiranja datoteka na vaš iOS uređaj. U tom smislu, vaš iPhone smatra fizičkim pogonom, ali izvrsno funkcionira sa sinkronizacijom.

Dodavanje glazbe i fotografija / videozapisa (kao popisi za reprodukciju ili kao pojedinačne datoteke) ne može biti jednostavnije od ovoga.

Ono što je još zanimljivije jest da ako želite prenijeti medij između dva iOS uređaja, i AnyTrans će to učiniti. Jednostavnije je omogućujući jednom iOS uređaju da izravno razgovara s drugim iOS uređajem putem AnyTransa.

Upravljanje aplikacijama i datotekama

Druga značajka AnyTransa koja mi se jako sviđa jer se puno oslonim na stvari poput iFile kako bih očistio predmemoriju je ugrađeni upravitelj aplikacija. Ne samo da možete saznati detalje o aplikacijama instaliranim na vašem iDeviceu, već možete pregledavati i datotečni sustav. Postoji vrlo malo kvalitetnih upravitelja datoteka za iPhone (iExplorer, iFunbox) i AnyTrans se ubraja među njih. I to s pravom.

Kao dodatnu prednost ove mogućnosti, AnyTrans će vam omogućiti da svoj iPhone koristite kao uređaj za pohranu. Datoteke zapravo možete nositi na iPhoneu, ali naravno, trebat će vam još jedan istraživač datoteka da biste im mogli pristupiti negdje drugdje.

Upravljanje sigurnosnim kopijama

Jedna od najluđih stvari o sigurnosnoj kopiji iDevice na iTunesu je ta što nikada - putem iTunesa - ne možete saznati što je pohranjeno u sigurnosnoj kopiji. Svakako, sadrži sve vaše tekstualne poruke, fotografije, kontakte, e-adrese, podatke Safarija, čak i podatke aplikacije, ali ne možete ih prepoznati i ne možete ih pregledati.

Tu nastupa softver poput AnyTransa. AnyTrans će vam omogućiti ne samo upravljanje sigurnosnim kopijama (vraćanje, izrada itd.), Već možete lako provjeriti što se pohranjuje u sigurnosne kopije.

Dijelovima sigurnosne kopije možete pristupiti samo da biste mogli dohvatiti tekstualne poruke ili izgovoriti Bilješke ili datoteke povezane s aplikacijom itd. Pomoću ove značajke možete i selektivno sigurnosno kopirati neke tekstualne poruke (ili samo određene aplikacije) na iPhone. Selektivno vraćanje sigurnosne kopije nešto je što možete dobiti samo s aplikacijama poput iBackupBot ili, bolje rješenje, AnyTrans.

iCloud Explorer

Da bi torta dodala glazuru, AnyTrans također ima iCloud Explorer. Za početak je jednostavan način pristupa datotekama na vašoj iCloud sigurnosnoj kopiji. Ovo je malo drugačije sučelje od onog koje vidite na iCloud.com jer ovdje možete izravno sinkronizirati selektivne datoteke i mape na iPhoneu / iPadu s iCloud sigurnosnom kopijom.

Sve u svemu, AnyTrans je jedan pakao softvera koji može učinkovito zamijeniti iTunes ako počnete raditi s njim. Svakako da se radi o malo skupoj aferi s 39,99 dolara (pojedinačna licenca) i 59,99 dolara (gotovo neograničena licenca), ali vrijedi svake lipe koju platite.

Saznajte više o tome.

Ako vam je iTunes dosadio, isprobajte AnyTrans. Dostupno je za oboje Windows i Mac.

  • Kupite AnyTrans za Windows - osobna licenca (49,99 USD)
  • Kupite AnyTrans za Mac - osobna licenca (49,99 USD)
  • Kupite AnyTrans za Windows - obiteljska licenca (69,99 USD)
  • Kupite AnyTrans za Mac - Obiteljska licenca (69,99 USD)

Koja vas je značajka AnyTransa impresionirala? Podijelite ga s nama u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found