Blog

Najbolji drveni koferi za iPhone X 2021

Jedan od najljepših načina oblikovanja pametnog telefona je korištenje različitih futrola koje idealno odgovaraju vašoj haljini i raspoloženju. Na primjer, ako želite biti brzi, odabir ultra bistrog ili tankog kućišta bio bi velik pogodak. No ako želite krenuti malo drugačijom rutom, bila bi dobra ideja istražiti najbolje drvene futrole za iPhone X.

 1. Pad & Quill
 2. YFWOOD
 3. iATO
 4. ZASJEK
 5. B BELK
 6. Kwmobile
 7. iRton-Tech
 8. NeWisdom
 9. Max-kralj
 10. iCASEIT
 11. Zavičajna unija
 12. Mous
 13. Tost
 14. Drveni pribor

1. Woodline iz Pad & Quilla

“Pad & Quill” je smislio neke od najcjenjenijih drvenih futrola za iPhone X. A “Woodline” je jedan od njih. Polirano drvo otporno na ogrebotine zajedno s polimernom jezgrom Aramid čini ga izuzetno izdržljivim. FSC certificirano tvrdo drvo osigurava da vaš pametni telefon ima svestranu obranu od šoka. Ljubaznošću protuklizne vanjske strane, navlaka osigurava sigurno držanje.

Osim Woodlinea, smatram da su Heritage Pocket Book i Little Pocket Book vrlo impresivni. Bogata su kombinacija vrhunske kože i drveta. Ako ste u potrazi za vrhunskim drvenim pokrivačem, trebali biste ih pogledati.

USP: FSC certificirano tvrdo drvo

Pogledajte na Pad & Quill

2. YFWOOD

YFWOOD je ovaj slučaj učinio jedinstvenim, jer je ručno izrađen od pravog drveta. Gravirani totem izdvaja ga od ostalih drvenih kućišta, što može biti jednostavno. YFWOOD je upotrijebio dvoslojnu gumu i materijal od pravog drveta kako bi zaštitio vaš telefon od udaraca i padova.

Marka je bez napora izvršila izazovan zadatak održavanja preciznih izreza tako da možete brzo pristupiti svim priključcima i tipkama. Provjerite je li podignuta usnica od 3 mm koja podiže zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona i čuva ga od ogrebotina.

USP: Ručno rađena torbica

Pogledajte na Amazonu

3. iATO

Ponesite kući prepoznatljivu drvenu futrolu za vaš iPhone X. Ova iATO klasična dizajnerska futrola od orahovog drveta elegantnog je izgleda i minimalističnog dizajna. Ako nema ništa, postoji nešto. Ovo je mantra koju je usvojio iATO.

Otmjeni dizajn ovog kućišta nadopunjuje kako bi poboljšao i zaštitio izgled i dojam vašeg najnovijeg Appleovog pametnog telefona. Drveno kućište od oraha izgleda tanko i lagano, ali je čvrsto i izdržljivo.

USP: Otmjeni dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. KERF

Što možete dodati svom iPhoneu da stil i zaštita ne uspiju postići? Dizajner Ben Saks postavio je ovo pitanje sam sebi, a odgovor je pronašao u drvnoj radnji u arhitektonskoj školi Sveučilišta Carnegie Mellon, gdje je stvorio futrolu za svoj iPhone 5. Ben je bio nadahnut svojim nezadovoljstvom postojećim drvenim kućištima.

KERF je rezultat opsežnih Benovih istraživanja, testova i revizija. Izrada održivog proizvoda od lokalnih i prirodnih materijala samo je po sebi postignuće. Drveni koferi KERF postali su popularni jer mogu ispuniti zahtjeve korisnika za stilom, zaštitom i jedinstvenošću.

USP: Širok spektar slučajeva

Pogledajte na KERFCase

5. B BELK

B BELK je klasično drveno kućište. Pripremljen je s ekološkim drvetom. Unutrašnjost TPU-a pojačava njegovu izgradnju. Možete mu vjerovati da s lakoćom podnosi kapi.

OLED zaslon dobio je dodatnu zaštitu u obliku prednje usne. Uredne izrezane rupe osiguravaju da besprijekorno stane na uređaj nudeći jednostavan pristup svim značajkama. Nadalje, BELK dolazi u četiri varijante izrađene od različitog drveta poput breze, trešnje, tikovine i oraha.

USP: TPU odbojnik

Pogledajte na Amazonu

6. Kwmobile

Kwmobile je ovaj slučaj izradio s dizajnom poput vode urezanim na drvu. Kućište ima okvir od mekog materijala i stražnju ploču od poliranog drveta kako bi se olakšalo držanje. Zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea zaštićen je čak i ako padne, jer podignuti rub pruža naprednu zaštitu od pada.

Kwmobile je upotrijebio mekani pokrivač od prirodnog drveta oraha. Ova vam navlaka omogućuje jednostavno pritiskanje tipki. Možete brzo pritisnuti tipke za uključivanje / isključivanje i pojačavanje / smanjivanje glasnoće.

USP: Jedinstven, ali elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. iRton-Tech

iRton-Tech kombinirao je drvo i TPU za dizajn ovog 100% ručno izrađenog kućišta za vaš iPhone X. Marka je stvorila prirodno i ekološki prihvatljivo kućište od drveta. Proizvođač kućišta pokazao je nevjerojatnu preciznost u izradi ovog kućišta s preciznim izrezima za gumbe, kontrole i priključke.

Drveni okvir štiti vaš telefon od ogrebotina, prljavštine i udaraca. Ova se dugina futrola ističe na popisu izvrsnim dizajnom i materijalom.

USP: 100% ručno

Pogledajte na Amazonu

8. NeWisdom

NeWisdom je izvrsno obavio posao na drvu, a drugi to nije učinio na drugim materijalima. Ako pažljivo pogledate kućište, primijetit ćete dodatnu zaštitu na četiri kuta ovog drvenog kućišta. To slučaj čini jedinstvenim na popisu i najboljim božićnim poklonom ove godine.

Budući da je kućište izrađeno od prirodnog drveta, nećete naći nijedan drugi sličan slučaj na svijetu. Za zaštitu, NeWisdom ima ojačane kutove kućišta zračnim jastukom, što smanjuje utjecaj kapi.

USP: Zračni jastuk

Pogledajte na Amazonu

9. Max-kralj

Max-king ne brine samo o vašem iPhoneu već razmišlja i o vašem zdravlju. Stoga Max-king koristi netoksični drveni i TPU materijal za proizvodnju ovog drvenog kućišta za iPhone X. Izrađeno od prirodne ebanovine, ovo je kućište savršeno integrirano s TPU materijalom.

Budući da je kućište izrađeno od prirodnih i zdravih materijala, nema lošeg kemijskog mirisa. Ovaj slučaj zadržava ogrebotine i ogrebotine i štiti vaš telefon od svih mogućih oštećenja.

USP: Netoksično drvo

Pogledajte na Amazonu

10. iCASEIT

iCASEIT koristi prirodno drvo za izradu drvenih futrola za iPhone, stoga nećete naći drvenu futrolu sličnu vašoj. Ovo je kućište izrađeno od prirodno uzgojenog tvrdog drveta vrhunske kvalitete, koje izgleda elegantno.

Vraćajući računalo, ovaj kućište može podnijeti padove, udare i ogrebotine. Kućište ostavlja dovoljno mjesta u blizini priključaka tako da možete lako pristupiti kontrolama na svom iPhoneu X. Štoviše, možete udobno koristiti munje i druge kabele trećih strana.

USP: Prirodno drvo

Pogledajte na Amazonu

11. Zavičajna unija

Razmetajući se dvobojnim bojama, Native Union CLIC izgledom se izvrsno podudara s iPhoneom X. Izrađen od pravog američkog drveta; slučaj je izuzetno izdržljiv. S polimernim okvirom koji apsorbira udarce nudi mogućnost pružanja potrebne zaštite vašem pametnom telefonu i od udarca i ogrebotina.

Zahvaljujući podignutoj usni, kućište drži zaslon od ruba do ruba s tla kad se postavi licem prema dolje. Što se tiče izreza, oni su precizni i nude bezbolan pristup svim funkcijama. To nije sve, drveno kućište CLIC dolazi u četiri varijante boja.

USP: Polimerni okvir koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

12. Mous

Izlažući kompaktan i zaštitni dizajn, Reveal se besprijekorno obavija na vašem iPhoneu. Izrađeno od pravog orahovog drveta, drveno kućište uredno je izrađeno tako da izgleda elegantno. Uključen u TPU unutrašnjost, može apsorbirati šok i zaštititi vaš pametni telefon od nule.

Gumeni okvir nudi poboljšano držanje, omogućujući vam jednostavnije držanje uređaja. Točni izrezi i odzivni gumbi osiguravaju da nemate problema s korištenjem uređaja. I na kraju, uz kupnju dolazi i sa zaštitnikom zaslona.

USP: Poboljšano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

13. Zdravica

Tost vjeruje u jednostavnost. Ovo drveno kućište krasi jednostavan dizajn izrađen od pravog drveta. Ova jednodijelna maska ​​omotava stražnju i bočnu stranu vašeg iPhone X dodatnim poklopcima za gumbe i leće kamere.

Prije nego što instalirate kućište, uređaj možete očistiti pomoću alkoholnih maramica (uključenih u paket). Imajte na umu da se poklopci tosta mogu ukloniti, ali nakon što ih uklonite ne možete ih ponovno koristiti. Kad uklonite poklopac, nećete vidjeti ostatke.

USP: Jednodijelni poklopac

Pogledajte na Amazonu

14. Drveni pribor

Ako posebno volite futrolu od bambusa koja izgleda vintage, zaista biste cijenili Woodcessories. Sportskog dizajna, besprijekorno se slaže s iPhoneom. Silikonski okvir daje mu potrebnu snagu da se odupre udarcima.

Mekani okvir također osigurava da se osjećate ugodno dok držite telefon na dlanu. Pogledajte podignutu masku koja djeluje kao pouzdani branitelj zaslona osjetljivog na dodir. Napokon, Woodcessories dolazi u tri varijante boja.

USP: Lagan i elegantan

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaš odabir?

Koji je od ovih drvenih kućišta osvojio vaš pametni telefon? Bilo bi lijepo znati njegovo ime i značajke kojima se divite u njemu.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone X
 • iPhone X tanki kućišta
 • Najbolji slučajevi iPhone X nosača
 • Najbolji slučajevi držača prstena za iPhone X
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found